Loccitane Bayilik

  • 09 Aralık 2016
  • 3.950 kez görüntülendi.
Loccitane Bayilik

1976 senesinde küçük bir köyde ilk olarak Marsilya sabunu üretimiyle sektöre giriş yapan Olivier Baussan şimdilerde bakım ürünlerinde bir dünya markası haline gelmiştir.

Bakım ürünleri satışı yapan L’occitane Nişantaşı mağazasını 2003 senesinde açıp Türkiye pazarına giriş yapmıştır. Türkiye’deki potansiyel hissedilince de 2014 yılında büyüme kararı alınmış ve hızla mağazalar açılmaya başlamıştır. Mevcut 28 mağazası ve yaklaşık 150 personeli bulunan Loccitane 2018 yılına kadar toplamda 40 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Dünyada ise şuan mevcut 280 mağazası bulunmaktadır. Ülkemizde ise daha çok avmlerde mağazalaşmayı hedeflemektedir. Ürünlerin ciddi anlamda bir tasarım harikası ve dikkat çekici olmasından ötürü birçok müşteri tarafından tercih edilmektedir.

Loccitane Bayilik Şartları;

Normalde firma kendi mağazalarını kendisi açıyor, fakat bayilik düşünülen illere yüz yüze görüşmeden sonra bayilik verilebiliyor. Lokasyonu düzgün bir yerde mekanınız var ise sizde franchising için info.loccitane@loccitane.com.tr adresine mail göndererek başvuru yapabilirsiniz.

Web site adresi: www.loccitane.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ