Biota Bayilik 2017

  • 19 Ekim 2016
  • 3.408 kez görüntülendi.
Biota Bayilik 2017

Biota laboratuvarları bildiğiniz 2002 yılından beri hizmet vermektedir ve tek amaçları insanlığa faydalı ürünler bulabilmektir. Biotayı saç dökülmesine karşı ürettiği ürünler ile ve tüy dökücüleri ile meşhur ürünleri ile tanıyoruz. 2016 senesinin başlarında ise şirket mağazalaşmaya yavaş yavaş başlamıştır. Bu mağazalarda bitkisel ürünler, sporcu ürünleri, vitaminler, kozmetik ürünleri, cilt bakım/makyaj ürünleri vs… bulunmaktadır. Biota kadın girişimcilere ise çok güzel bir fırsat sunmakta, kadınlardan herhangi bir pay almamaktadır. Birçok mağaza gibi insanların uğrak yeri olan avmleri tercih eden firma kiosk ve mağaza konseptlerini önemsemektedir.

Biotanın bilinen markaları; Bioxcin, Bioblas, Bioder, Nutraxin, Biobaby, Bionem, Epite ve Restorex olarak sıralayabiliriz. Bildiğiniz gibi bu markaların hemen hemen hepsi büyük mağazalarda bile satılmakta müşteriler tarafından bilinen tanınan markalardır. Ayrıca şirket 30 dan fazla ülkeye ürünlerini satmaktadır. Yani bu saydığımız ürünler sadece ülkemizde yok yabancı birçok ülkede de ürünler satılmaktadır yani dünyaca bilinen markalar.

Biota Bayili Koşulları

Mağazalar için 30-70 m2, kisoklar için ise 10-20 m2 arası düşünülmüştür. Mağaza açmanın franchising bedeli 50 ila 80 bin tl arasında değişiyor, fakat m2 ye göre değişkenlik gösterebiliyor. Kiosklarda ise bu bedel 25 ile 40 bin TL civarlarında. İsim hakkı ve cirodan pay gibi bedeller 2016 senesinin sonuna kadar alınmamaktadır. Kar marjı ortalama yüzde 50 olarak belirtilmektedir.

Biota Laoratuvarlarına www.biotalab.com sitesinden ulaşabilir oradan telefon mail gibi tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ